Nyt on kukatkin muuttaneet asuntoon ja olohuone alkaa olemaan valmis. Käytiin Ikeasta shoppaamassa telkkarin alle pöytä jossa on alla pyörät että saan tota hökötystä yksin siirrettyä.

Makkarin kanssa en ole vieläkään keksinyt mitä teen makuuhuoneen seinille. Mutta niin kauan kun en keksi enkä niitä remppaa, ei kaikkia tavaroita voi purkaa (ovat menossa makkarin hyllylle).

Kokeilut betoniseinään sopivien naulojen kanssa eivät oikein tuota tulosta, joten seinältä puuttuu yksi iso taulu ja paljon, PALJON pieniä. Ison kanssa varmaan pakko tuupata betoniruuvi seinään ja pienet kiinnitän alkuperäisen suunnitelman mukaisesti: kaksipuolisella teipillä.

Kämppää siivotessa 5 minuutin koputtelun jälkeen vaivauduin menemään ovelle huomatakseni sen takana olevan kaksi nuorta jehovan todistajaa. a) piru ne on sitkeitä koputtelijoita b) paljon jehovat maksaa väestörekisterikeskukselle _salattujen_ yhteystietojen jakelusta? Jumpelauta, jo toinen asunto jonne ne on parin vkon sisään muuton jälkeen osanneet eksyä oven taakse.

Vielä joku päivä kutsun jehovat sisään ja lätkäsen kouraan netistä printit jehovantodistajien aivopesusta ja käsken niiden lukea laput ja kysyä itseltään tunnistavatko itsensä niistä..

http://heinola.org/~miuqu/koti/asunto/ Tuolla aiemminkin eri kansioon laitetut kuvat ja päälimmäisenä tuoreimmat :)