Huhheijakkaa. Ollut niin kiire ettei ole kerennyt kuvia purkaa koneelle. Tällä koneella ei valitettavasti ole tarvittavaa kuvagalleriasoftaa joten kuvia joutuu katsomaan kansiosta gallerian sijaan..

25. päivä muutettiin isän kanssa tavarat sisään, ei mennyt kuin muutama tunti ja todettiin että 32" laajakulmatelkun kanssa on hemmetin hyvä olla käytössä tynnyrikärryt...

Sitä kiitti onneaan että asuu ensimmäisessä kerroksessa, mm. sohvan osat eivät mahtuneet hissiin.

Ensimmäiset yöt on kodissa vietetty ja pikkuhiljaa alan siirtelemään tavaroita paikalleen. Päätin tiskata kaikki astiat ennen kaappiin pistämistä ja siitä jättiprojektista on suoritettu nyt 2/3.

Futoni tarvitsee vielä yhden ylimääräisen laudan ja ennen kuin se on tehty, päätin etten laita sänkyä kuntoon joten olen nukkunut varsin tyytyväisenä sohvalla. Eilen pääsin korkkaamaan kylpyammeenkin, hyvä kirja ja sokeriherneitä <3.

Vielä pitää kiinnittää lamput olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen - sekä ostaa eteiseen valo. Sain tietokoneen kiinni seinään ja siihen kaiuttimet kiinni, hyvin lähtee aamu käyntiin pekoni-nakki-muna -aamiaisella ja parilla jaksolla Family Guyta :).

Nyt on vielä tämä ilta ja huomisilta aikaa laittaa kämppää pakettiin ennen viikonlopun seminaaria. Kunhan saan tavarat suht paikoilleen voin tuoda kasvinikin tuonne... Siitä tulee kivaa kantaa sitä viidakkoa...

Jaa, ne kuvat:

http://heinola.org/~miuqu/koti/home/