Hukat pääsi ekaa kertaa visiteeraamaan uudella asunnolla. Kävi vähän tyyppejä sääliksi kun joutuivat olemaan sirkkelin/sahan metelissä, mutta eipä tuntunu tuo haittaavan - sahatessa kummallakin oli kuono ihan kiinni työmaassa kun sahatessa irtos kivoja lastuja.

Saatiin tänään petsilakattua futonisänky, irroitettua keittiön kaapeista päälyspaperit ja pestyä muutama kaappi. Kiinnitin partsin oveen hakasen jotta kesällä voi jättää oven raolleen työpäivän ajaksi. Mittailtiin verhoille mittoja.

Laminaatin suhteen tilanne on se että eteiskäytävä ja olohuone on lattialtaan valmis. Makkarista puuttuu viimeinen rivi, 5-6cm leveä suikale laminaattia reunasta.

Huomiseksi määräsin isukille lepotauon laminaatin kanssa, maanantaina laitettaneen lattia loppuun asti valmiiksi.
Lilalla on alueet joissa on tällä hetkellä laminaatit paikoillaan:
69018.jpg

Tänään katselin tarkemmin makkarin tapetteja: sen verta pahasti tapetit irvistävät että pakko ne on repiä alas ja laittaa tilalle tapettia tai maalia. Katsotaan nyt kummin jaksaa, minulla oli kyllä ko huonetta varten valmis suunnitelma.. Mutta se saanee jäädä siihen kunnes olen muuttanut akvaariota lukuunottamatta tavarat sisään.

Keittiön kaapeista jää harkintaan maalipinnan ja joidenkin kaapinovien uusiminen. Katsotaan nyt.

Käytiin tänään keikkaamassa olohuoneeseen myös sinkkiämpäri johon laitoin eilen katkotut pajut. Vielä pitäisi sitoa tyvestä nuo pajut nipuksi jotteivät ne rehottaisi ihan joka suuntaan. Viritelmästä tuli sen verta kiva että taitaa olla tarvetta hakea toinen sinkkiämpäri ja lisää pajua ;).

Ikeassa kerettiin tekemään ratsia hieman ennen sulkemisaikaa, ostin kaksi mustaa muoviroskista kukkaruukuiksi, niihin tulee kaksi isoa habanero-puskaa. Lisäksi ostin yhteensä n. 50 kehystä valokuville, jotka pitää kaikki yhtä lukuunottamatta maalata mustaksi. Siinä on sitten ihanaa askarteltavaa :). Tarkoituksena siis on virittää seinälle oma pieni galleria ;).