Tittidii.

Tänään saatiin maalattua olkkarin ja keittiön seinät ja haettua tarvittavat maalit. Tein löydön kierrätyskeskuksessa ja sain futonilleni oikean futonisängyn. Nyt pitää vain petsata ja lakata se, ja eikun käyttöön vaan <3

Otettiin mittoja asunnosta ja todettiin että pitää ostaa n. 45-46 neliötä laminaattia - yläkanttiin laskettuna siis. Huomenaamuna on tarkoitus hakea ne ja aloittaa lattiatyöt heti kun sähköt asuntoon tulevat.

Olkkarin seinän teippauksia poistaessa faijalle kävi pieni unohdus, sama minkä minä olin itse aikoinaan onnistunut tekemään vanhassa kämpässäni.. Teippejä pois ottaessa hän ei muistanut vetää teipin ja maalin rajaa mattoveitsellä - joten tottahan toki maalipinta irvistää joistain kohdista. Huomenna joutuu maalaamaan ne uusiksi.

Olkkarin pitkä seinä tuli maalattua valkoiseksi, mutta betonissa olevat pienet reiät ovat niin järkyttävän näköisiä että niihin oli pakko pistää räkäpäitä (kitata). Huomenna sitten toinen kerros maalia. Eteinen ja välikkö vessaan on nyt valmiit.

Keittiön seinään saatiin kerros valkoista pohjamaalia ja sen päälle eka kerros tummanharmaata lateksimaalia. Huomenna seinä maalataan toiseen otteeseen harmaalla maalilla ja viimeistellään iltapäivästä helmiäismaalilla. Aamulla maalailen harmaata maalia myös irroitettuihin tapetinjämiin ja sumplin miten päällemaalaus toteutetaan, tuleeko helmiäiseen millaisia kuvioita vai laimennetaanko se vai vai vai..

Makkarin kanssa en ole vielä päättänyt mitä sille tekee. Melkein tekisi mieli tapetoida se vaan päälle - kaupassa oli 4e/rll tummahkon harmaata pystyraitatapettia, josko siihen sortuisi.