Tänään aamulla aloitettiin pitkän oh:n seinän maalaamisella valkoiseksi ja keittiön seinään heitettiin toinen kerros tummanharmaata.

Paikkamaalasin lilan seinän ylälaidan aukkoja pienellä pensselillä. Lattiaa on nyt tehty eteisestä lähes valmiiksi ja olohuoneesta muutama neliömetri. Kun keittiön seinä oli kuivunut, laitettiin siihen helmiäsmaalia ohennettuna joka sitten kuvioitiin muovisella juuriharjalla.

Päivän aikana petsasin futonin sängyn mahongin väriseksi ja äippä maalasi keittiön ikkunaseinän valkoiseksi. Illan päätteeksi kiinnitin yhden säleverhon jo paikalleen olohuoneeseen ja käytiin sisustusta varten riistämässä läheisestä metsästä pajukkoa.

Huomenna jää omalta osalta kämpän laittaminen iltaan, pitää käydä kuvaamassa moottorikelkkakisat Messilässä ennen kämpille pääsyä. Isukki jää kotiin ja laittamaan lattiaa, uhkasi saavansa sen huomenna valmiiksi...

Illalla varmaan petsilakkaan futonin sängyn ja sunnuntaina/maanantaina kannan futonin ja osan tavaroista asuntoon. Joskus ensi viikon loppupuolella tapetoidaan makkari.

Yläkerran (5 kerrosta ylöspäin) naapurin täti oli kauhiasti huolissaan että onko nyt perikunta myynyt ko asunnon kun hänen ystävättärensä olisi halunut sen aiemmin ostaa eikä sitä myyty. Uskoi kyllä että ollaan vuokralla. Harmi, että asuntoon on joku ostaja jo kyttäämässä, itse olen pohtinut että jos/kun asunto myyntiin tulee, voisin hankkiutua velkavankeuteen ja ostaa asunnon.

Taloyhtiö on muuten kiva, mutta en tiedä millaiseksi naapurisuhteet muodostuvat: taloyhtiössä on pääosassa alkuperäisiä asukkaita jotka ovat asuneet siinä vuodesta 1968. Yhtään koiraa ei taida taloyhtiössä olla ja tosiaan olen silmiinpistävän nuori ihminen talossa, eikä ymmärrystä varmaan lisää musta tukkani ja lävistys naamassa. Noh, yritän parhaani, availla ovia, hymyillä kauniisti ja toivotella hyviä päiviä vastaantulijoille.